Bilişim Teknolojileri

Bilgisayar Teknolojisi, günümüzde tüm bilim dallarının ilerlemesinde büyük rol oynayan ve hızla ilerleyen bir bilim dalı haline gelmiştir.İnternet teknolojisi ise bilgiye hızlı ulaşımı kolaylaştırarak bireyin kendisini geliştirmesinde önemli bir rol oynamıştır.

BT derslerinde, öğrencilerimize bilgisayar ve internet teknolojilerindeki gelişmeleri takip ederek bu teknolojileri günlük hayatlarında bir araç olarak kullanabilmelerini ve her tür gelişime kolaylıkla uyum sağlayabilmelerini sağlamaya çalışmaktayız.

Amacımız;

•   Öğrencilerimizin etkin bir şekilde ofis programlarını kullanmalarını sağlamak,
  •   Öğrencilerimizi, internet teknolojilerini tanıyan, bilgiye en kısa yoldan ve güvenli bir şekilde ulaşan internet kullanıcıları haline getirmek,
  •   Bir projeyi tasarlayan, yaratıcılıklarını kullanarak en kısa zamanda sonuca ulaşmayı başaran öğrenciler yetiştirmektir.